leveso.dk - Et sikkert sted at handle på nettet

leveso.dk er verificeret som et sikkert sted at handle på nettet. leveso.dk er en virksomhedsregistreret og e-mærket webshop, som blandt andet sælger; mobil covers, smartwatch tilbehør, huawei covers, samsung covers, iphone covers

Nyttige links til leveso.dk:       Kundeservice | Reklamationsret | Om leveso.dk | E-mærket

Vensa / Leveso - De bedste tilbud lige nu

Mobil, tablet og smartwatch tilbehør

Vi har et bredt udvalg af mobil tilbehør og covers til de fleste mobil telefoner på det Danske marked, der er både til de kendte og knap så kendte modeller. Mobil covers er vores hoved kategori, og vi prøver at have så bredt et udvalg som muligt så der er noget for enhver smag og stil. Der udover er vi også lager førende med tilbehør til tablets og smartwatches.
Kan du ikke lige finde det du leder efter, eller har du en speciel model som ikke findes i danmark, er du meget velkommen til at kontakte os og vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at finde det, vores kundeservice står klar alle 7 dage i ugen, du kan kontakte os på telefon fra 12.00 til 16.00 mandag til søndag, eller skrive en mail til kundeservice som normalt svarer næsten med det samme. Det er alt afgørende for os at du har tillid til den måde vi driver Leveso.dk på, og vi er derfor e-mærket certificeret og hele shoppen er krypteret og sikker. Vi håber at du vil tage dig tid til at kigge på hvad vi har at byde på, og byder dig velkommen.