Sammenlign priser og tilbud på bærbare Bluetooth højtalere

Med en bærbar Chromecast eller Bluetooth højtaler kan du dele mobilens musiknumre med alle på farten. Sammenlign priser og kvaliteter på et stort udvalg af højtalere og find det bedste tilbud for dig.

Aktuelle priser på Chromecast & Bluetooth højtalere

Udvalget og højtaler priserne opdateres dagligt. Prissammenligningen omfatter bærbare højtalere, der kan afspille musik via Chromecast, Bluetooth og jack-stick.


Samsung Level Box Slim

Level Box Slim
Priser fra
460 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

LG SH2 (SH2.AWEULLK)

SH2 (SH2.AWEULLK)
Priser fra
680 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Libratone Zipp Mini

Zipp Mini
Priser fra
1.948 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Libratone One Style

One Style
Priser fra
1.398 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Cabstone Soundbar

Soundbar
Priser fra
249 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Hähnel BS-400

BS-400
Priser fra
209 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Mission MX2 Jelly Ball

MX2 Jelly Ball
Priser fra
249 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

JBL SMWA18

SMWA18
Priser fra
1.649 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Grundig GSB 750

GSB 750
Priser fra
773 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

JBL PA-subwoofer PSUB-12AKA

PA-subwoofer PSUB-12AKA
Priser fra
5.819 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Sony h.ear go SRS-HG1

h.ear go SRS-HG1
Priser fra
1.571 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Creative MUVO mini

MUVO mini
Priser fra
158 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Marshall Woburn

Woburn
Priser fra
2.295 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Udvalg, tilbud og priser på højtalerne opdateres hver nat kl. 03:00 CET. Samtlige tilbud i prisoversigten udbydes af webshops med det danske e-mærke eller af webshops med tilsvarende udenlandsk mærke-ordning for sikker e-handel.

Priserne på bærbare og transportable højtalere

Priserne på de bærbare musikanlæg med opkobling via Chromecast, Bluetooth og Jack-stick varierer meget. Det er i hovedsag designet og musikkvaliteten, der afgør prisforskellene mellem de mange transportable og bærbare højtalere.

Vores prissammenligninger viser imidlertid også at den intense konkurrence på markedet ofte medfører, at priserne kan variere meget for den samme højtaler fra dag til dag. Ved at holde sig opdateret på pricepusher.dk kan man derfor hurtigt gøre et kup når priserne pludselig dykker, som følge af et særligt godt kampagnetilbud på transportable højtalere.

Af prisoversigten ovenfor finder du de bedste priser på vandtætte højtalere, højtalere der har vundet priser for bedste design og bærbare højtalere der har vundet priser i kategorien bedst i test og i kategorien bedst til prisen.

Sammenlign aktuelle tilbud, priser, kvaliteter og find den bedste bærbare højtaler for dig.

Den billigste bærbare højtaler

Vores sammenligninger af priser og tilbud på bærbare højtalere afslører store prisforskelle og den billigste bærbare højtaler behøver ikke koste en bondegård. De billigste bærbare højtalere får du for mindre end hundrede kroner. Kvaliteten på de billigste højtalere er ikke prangende, men lydkvaliteten er garanteret meget bedre end hvis du afspiller musikken direkte fra mobiltelefonens egen højtaler.

Af prisoversigten ovenfor kan du finde de billigste højtalere til dit behov. Om du søger den bedste bærbare højtaler på markedet kan du også finde den billigste pris her blandt webshops, der alle er certificerede med det danske e-mærke er af tilsvarende udenlandske mærkeordning. Den billigste højtaler er kun to scroll ovenfor.

Sådan fungerer Bluetooth højtalere

Bluetooth højtalere fungerer på den meget nemme måde, at du via mobilens Bluetooth funktion etablerer en forbindelse til højtaleren og derved får mulighed for at afspille mobilens mange musiknumre gennem højtaleren. Det er opkoblingen mellem mobilen og højtaleren via Bluetooth, der har givet navn til begrebet Bluetooth højtaler.

Fordelen med Bluetooth højtalere er at du kun skal sørge for, at have mobilen i nærheden af højtaleren for at kunne afspille musikken. Det betyder i al sin enkelhed, at du kan afspille mobilens musik hvor som helst i; hjemmet, sommerhuset, haven, på stranden eller langt ude i skoven så længe mobilen og højtaleren begge er med på turen og indenfor en afstand af 10 meter af hinanden.

Sådan fungerer Chromecast højtalere

Chromecast højtalere fungerer i princippet på samme måde som Bluetooth opkoblede højtalere. Chromecast opkoblingen er imidlertid afhængig af trådløst internet. En Chromecast højtaler skal således have adgang til WIFI for, at kunne afspille musik fra mobilen.

Fordelene med Chromecast højtalere er, at lydkvaliteten bliver betydelig bedre end ved en Bluetooth opkobling. Hertil bliver musikken ikke afbrudt hvis du bliver ringet op eller modtager tekstbeskeder. Ulempen med Chromecast højtalerne er, at man er bundet til områder med WIFI dækning. Og dog. Skal du på tur kan Chromecast højtaleren og mobilen kobles sammen med et jack-stick, der ofte følger med når du køber en transportabel højtaler.

Det giver selvfølgelig nogle begrænsninger i forhold til hvor du kan nyde musikken. Til gengæld er musikkvaliteten ofte meget

Den bedste Chromecast og Bluetooth højtaler

Den bedste Bluetooth eller Chromecast højtaler er en klar funktion af pris og kvalitet. Jo dyrere højtaleren er, des bedre er den som regel også målt på lydkvalitet, design og lydniveau. I tillæg kan der være særlige beskaffenheder ved højtalerne, der øger deres anvendelighed. Det kan for eksempel være højtalerens batterilevetid og om højtaleren tåler fugt og regn. Sidstnævnte er en klar fordel hvis man ønsker at tage musikken med i haven, på stranden eller på molen når der skal fiskes efter rødspætter.

Den bedste Bluetooth højtaler for dig er således en funktion af hvor du planlægger at bruge højtaleren, dine præferencer for design, lydkvalitet og selvfølgelig pris. Af vores sammenligninger af aktuelle tilbud og priser på Bluetooth højtalere fremgår også en kvalitativ beskrivelse af den enkelte højtaler. Ved at kigge nærmere på tabellen ovenfor kan du således finde den bedste Bluetooth højtaler til dit behov.

Du kan frit teste den bedste Bluetooth højtaler

Det kan være svært at vurdere og finde den bedste højtaler alene ud fra priser, kvalitative specifikationer og billeder på nettet. Webshops der er listet i vores prisoversigter er imidlertid alle certificerede med det danske e-mærke eller af tilsvarende udenlandsk mærkeordning.

Det betyder for dig, at du er sikret 14 dages fortrydelsesret ved handel på nettet. På den måde kan du trygt bestille en Bluetooth eller Chromecast højtaler og teste den. Hvis kvaliteten ikke svarer overens med dine forventninger kan du returnere højtaleren, få dine penge tilbage eller bytte til en anden højtaler.

Den bedste bluetooth højtaler for dig behøver således ikke være svær at finde frem til. Med lidt tålmodighed kan du være sikker på, at du ender med den bedste bærbare højtaler til dine behov.

Vi anbefaler vandtætte højtalere

I din søgen efter den bedste højtaler kan vi kun dybest set kun anbefale at du kigger på tre parametre. Du bør prioritere vandtætte højtalere, højtalere med lang batterilevetid og højtalere med god musikkvalitet. Ja prisen på højtaleren er også relevant, men uden relevant funktionalitet er en billig pris fuldstændig ligegyldig.

Vandtætte højtalere fordi højtaleren absolut bør tåle udendørs brug. Højtalere med lang batterilevetid fordi musikken bør kunne vare længe. Højtalere med høj musikkvalitet fordi lyden skal være god og lydstyrken høj.

At du anskaffer dig en dug eller vandtæt højtaler er absolut et must hvis du ønsker, at musikken skal vare evigt. Hvert fald overleve den første aften med dug eller den først overraskende byge. Så kaldet vandtætte højtalere er absolut noget vi anbefaler dig, at prioritere højt i valget af den bedste højtaler. Det gælder Bluetooth højtalere, såvel Chromecast højtalere. Ja bærbare højtalere uanset opkoblingsform bør være såkaldt vandtætte højtalere.

Ingen regel uden undtagelser. Hvis du er sikker på, at det er en WIFI baseret Chromecast højtaler du skal have og som kun skal bruges inden døre, så spiller det ingen rolle om højtaleren er vandtæt. I dette tilfælde bør du alene gå efter lyd, design og pris.

Bluetooth højtalere brager mobiltelefonens musik ud så alle kan danse

Med en transportabel Bluetooth højtaler kan du tage musikken med på farten og nyde den med alle omkring dig. En Bluetooth højtaler er trådløs, batteridrevet og skal kun have Bluetooth kontakt med din mobil for at afspille musiknumrene på din mobiltelefon.

Det samme gør sig gældende for Chromecast højtalere, som også er i klassen af bærbare højtalere. De er imidlertid afhængige af tilgængelig WIFI for at fungere og binder således ikke mobilen op til højtaleren med de dertil hørende afbrydelser i musikken når nogen ringer eller sender tekstbeskeder.

Fordelen med en god transportabel højtaler er altså, at du kan dele mobilens playlister med alle andre i haven, på stranden, i sommerhuset og hvor som helst. Hertil er det drøm uden lige, at mobilens mange millioner musiknumre kan formidles med høj lydkvalitet.

For rigtig mange mennesker er hele herligheden ved de bærbare, transportable højtalere, om de er med Chromecast, Bluetooth eller jack-stick opkobling spiller sådan set ingen rolle, at man endelig kan vinke farvel til de mange pladskrævende cdér og det store musikanlæg i stuen. At så meget musik kan fylde så lidt plads og samtidig være trådløs er bare fantastisk.

Med en transportabel bluetooth højtaler kan du dele mobilens millioner af musiknumre med alle der sidder om bordet, i stuen, i haven eller med alle dem, der vil danse om bålet på stranden. Med en god Bluetooth højtaler får du høj lydkvalitet og fuld valuta for pengene du betaler for dit musikabonnement.

Med en transportabel Bluetooth højtaler får du musikken med på farten og alle kan dele fornøjelsen af dine playlister og gode musiksmag.

Sammenlign priser og kvaliteter på trådløse, transportable bluetooth højtalere og find den bedste højtaler for dig. Af ovenstående prisoversigt finder du de bedste aktuelle priser på bærbare bluetooth højtalere og bærbare Chromecast højtalere.