Webshops med e-mærket er sikker handel på nettet

Undgå at blive snydt når du handler på nettet. Webshops på nedenstående liste er alle verificerede af den danske e-handelsfond og bærer det danske e-mærke, hvilket giver forbrugerne betydelig sikkerhed for, at det er trygt at handle ved den pågældende webshop.

Bag den danske e-mærke ordning står e-handelsfonden, der er en nonprofit-organisation, som er stiftet af bl.a Forbrugerrådet, HK, Dansk Erhverv og Finansrådet. I dag er mere end 2200 danske webshops med i e-mærke ordningen og antallet er voksende – Webshops med e-mærket opnår velfortjent kredibilitet og forbrugerne velforundt sikkerhed når de handler på nettet.

Se også: Principperne bag sikker e-handel | Sammenlign bedste priser & tilbud fra webshops med sikker e-handel | Tilmeld din webshop, tilføj link og få gratis trafik

Fordelene med e-mærket

Fordelene med e-mærket er mange. Forenklet kan man sige det sådan, at forbrugerne har én klar fordel – den er imidlertid meget klar - mens webshops med e-mærke verificeringen får flere direkte og indirekte fordele.

Forbrugerens ene fordel – e-mærket garanterer sikker e-handel

Med e-mærket får forbrugerne alt de behøver af sikkerhed for, at webshops der skilter med e-mærket, er et sikkert sted at handle på nettet. Ved kun at handle i webshops med e-mærket, kan forbrugerne sikre sig mod fup og svindel – Se derfor altid efter e-mærket inden du handler på nettet!

Webshoppens fordele #1 – Sparer penge på juridisk bistand

Webshops med e-mærket får en række fordele. Først og fremmest bliver hele webshoppen gennemgået – kvit og frit (Den juridiske gennemgang er inkluderet i licensen, som webshoppen betaler for e-mærket) – af e-handelsfondens jurister, som sikrer sig, at webshoppens vilkår, oplysninger og praksis er i overensstemmelse med gældende dansk lov og god forretningsskik – Webshops med e-mærket sparer således penge på juridisk bistand, de ellers skulle betale advokater dyrt for.

Webshoppens fordele #2 – Troværdighed giver øget salg

Med e-mærket opnår danske webshops øget troværdighed blandt forbrugerne. Det kan godt være, at en konkurrerende webshop har utrolig gode priser på fx mobiltelefoner, men hvis webshoppen ikke overholder dansk lov kan den lave pris hurtigt blive ekstremt dyr hvis den pludselig ikke virker.

Webshops med e-mærket opfylder betingelserne for reparation, reklamation og fortrydelse af køb, og de følger gældende dansk lovgivning. Den bevidste forbruger vil altid foretrække en sikker pris, frem for den absolut billigste pris – Er prisen ekstremt lav, så er den sikkert for god til at være sand.

Webshoppens fordele #3 – Kunde- og fragtscore

Med e-mærket kan verificerede webshops eksponere kundernes tilfredshed med webshoppen generelt og webshoppens evne til, at håndtere selve salget og levere varen til aftalt tid.

Kunde- & fragtscoren viser potentielle kunder, hvor tilfredse historiske kunder har været med webshoppen og hvor hurtigt kunderne har modtaget varerne de faktisk har bestilt – Kunde- & fragtscore kan have afgørende betydning for den næste kunde i butikken.

Webshoppens fordele #4 – e-mærket kvalificerer til pan-europæisk mærkeordning

Webshops med det danske e-mærke kan – kvit og frit – også få det det nye pan-europæiske mærke, ecommercetrustmark, som sikrer sikker handel på nettet i hele EU. Er du en webshop med større ambitioner end det danske marked, så er E Commerce Trustmark en kærkommen mærkeordning, der kan løfte webshoppens eksportmuligheder.

Internethandlen er international og den store vækst for danske webshops ligger udenfor Danmarks grænser – Sikker e-handel er for rigtig mange europæere langt vigtigere end den billigste pris på nettet.

Webshoppens fordele #5 – Eksponering som et sikkert sted at handle på nettet

Et meget undervurderet parameter og ofte overset kvalitet ved det danske e-mærke er online eksponeringen, som webshoppen får fra emaerket.dk. Verificeringen af e-handelsfonden betyder, at du som webshop bliver indekseret i deres lister over webshops med sikker e-handel – Positiv eksponering kan over tid få stor betydning for webshoppens bundlinje.

Webshoppens fordele #6 – Eksponering af tilbud på PricePusher.dk

Kun webshops, der er verificeret af e-handelsfonden eller tilsvarende udenlandske mærkeordning kan tilmelde sit varesortiment, priser og tilbud på PricePusher.dk – Eksponeringen på PricePusher.dk styrker webshoppens position, som et sikkert sted at handle på nettet og vil samtidig øge webshoppens synlighed i Danmark såvel i udlandet – PricePusher.dk er forbrugernes portal til sikker e-handel, gode priser og tilbud på nettet.

Webshops med e-mærket

Telenor
Oister
Telia
Telmore
YouSee
Salgsbutikken
iStore
Computersalg A/S
avXperten
Befro
Euronics
Føtex
Headsetshop
Power
Mere til sagen:

Også PricePusher.dk er e-mærke verificeret. Vi er skandinavernes portal til sikker internethandel. Vi sælger ikke selv Mobiltelefoner uden mobilabonnement, iPads & Tablets, Tilbehør til mobilen, Tablets og iPads, og Gadgets, men det gør alle webshops i vores prissammenligninger og de er alle verificerede med det danske e-mærke eller af tilsvarende udenlandske mærkeordning, og overholder således principperne om sikker internethandel.

Webshops uden e-mærket eller tilsvarende udenlandske mærkeordning er ikke tilladt eksponering hos os – PricePusher.dk er forbrugernes portal til sikker handel på nettet, gode priser og de bedste tilbud

Venlig hilsen
Nicolas Fredriksen, stifter af PricePusher.dk
Alle detaljer om PricePusher.dk her