3 apps til din mobil, du ikke må gå glip af!

(Sponsoret af bookmate) Du kender det sikkert alt for godt. Et kig på din mobiltelefon afslører en skærm fyldt med kedelige eller måske ligefrem ubrugelige apps, som bare ligger der på telefonen uden, at du nogensinde bruger dem.

Måske det var på tide at få ryddet op i dine apps og finde nogle nye apps, som du rent faktisk bruger? Hvis du er frisk på en oprydning af dine apps, så har vi her 3 gode bud på forskellige typer af apps, der kan pifte din mobiltelefon gevaldigt op, og som du ikke må gå glip af.


Læs e-bøger og lyt til lydbøger

Uanset om du foretrækker at læse eller lytte til bøger, bør du have en app på din mobil, hvorfra du kan læse og lytte til et stort udvalg af bøger. Et eksempel på en app til lydbøger og e-bøger kunne være Bookmate, der har et kæmpe udvalg af både e-bøger og lydbøger. Med Bookmate på din telefon har du altid over 1 million titler lige ved hånden, og du behøver aldrig at slæbe rundt på tunge papirbøger igen.


Stream film og serier

Kan du godt lide at se film og serier? Så bør du have en app, der giver dig mulighed for at streame de bedste film og serier, når du har lyst. Der findes mange forskellige streamingtjenester, der blandt andet omfatter Netflix og HBO Nordic, men også DR TV og TV 2 Play. Undersøg hvilke film og serier, du kan se med de forskellige apps, så du får den eller de apps, der passer bedst til din smag.


Lyt til musik

Hvis du godt kan lide at lytte til musik, og samtidig er træt af at streame musik fra YouTube via din mobilbrowser, så bør du downloade en app til musik. Her kan du blandt andet vælge imellem SoundCloud, Spotify, Google Play Music og flere andre. Særligt Spotify er populær i Danmark, og er derfor også et godt bud på en app til streaming af musik.

Artiklen er betalt af bookmate og er ikke skrevet af pricepusher.dk.