Billig mobiltelefoni i Tyskland – mobilabonnement med billig roaming

Få billig mobiltelefoni i Tyskland enten direkte i dit danske mobilabonnement eller med et lokalt taletidskort. Se vores guide til billig roaming og mobiltelefoni Tyskland.

Tyskland er en af af danskerne foretrukne feriedestinationer. Det er der nok et par gode grunde til - for det første at det er let at komme til landet, for det andet at det på grund af sin størrelse og meget varierende landskab appellerer til stort set alle på en eller anden måde og så skal vi heller ikke glemme billige øl og suveræne bratwurst!

Vil du bruge sin mobil, mens du er på ferie i Tyskland, er der rig mulighed for at finde en god og billig løsning. Alle danske teleselskaber tilbyder roaming i de fleste af deres mobilabonnementer, så du kan bruge løs af den tale og sms/mms, der er inkluderet om måneden samt en vis mængde data. Hvor meget mobildata, du kan bruge om måneden, afhænger af prisen på dit abonnement samt den mængde data, der er inkluderet til brug i Danmark. Det er muligt at få lige fra 1 til 20 GB data til brug i Tyskland.

Herunder kan du se guide til 10 teleselskaber, der tilbyder roaming i Tyskland.

10 teleselskaber med roaming i Tyskland

Oister
Oister udmærker sig ved at have billige mobilabonnementer med meget indhold. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Oister har roaming i hele EU til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Oister

Telmore
Telmore har mange forskellige typer mobilabonnementer at vælge mellem, både med og uden tjenester. Man kan få op til 15 GB data til roaming om måneden. Telmore har roaming i hele EU til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telmore

CBB Mobil
CBB Mobil har et bredt udvalg af mobilabonnementer med fokus på lav pris og meget indhold. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. CBB Mobil har roaming i hele EU til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos CBB Mobil

Teleselskabet 3
Teleselskabet 3 tilbyder roaming i flest lande af alle de danske teleselskaber og har naturligvis også Tyskland på listen. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. 3 har roaming i 63 lande til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos 3

YouSee
YouSee har ikke de allerbilligste abonnementer, men alle inkluderer gratis musiktjeneste med YouSee Musik og naturligvis roaming i Tyskland. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. YouSee har roaming i hele EU + 8 andre lande til samme vilkår som i Tyskland i selskabets dyreste abonnement. Derudover tilbyder de også ekstra taleopkald fra Danmark til 54 lande i alt.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos YouSee

Telenor
Telenor tilbyder roaming i op mod 47 lande alt efter hvilket mobilabonnement man vælger. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. Telenor har roaming i hele EU + 8 andre lande til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telenor

Telia
Telia tilbyder roaming i alle selskabets mobilabonnementer, dog ikke i Junior-abonnementet. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. Telia har roaming i hele EU + 3 andre lande til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telia

Greentel
Greentel satser på billige mobilabonnementer med meget tale og data til prisen og har roaming i alle sine abonnementer. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Greentel har roaming i hele EU til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Greentel

Call me
Call me satser også på billige mobilabonnementer med meget tale og data. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Call me har roaming i hele EU til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Call me

OK Mobil
OK Mobil har både billige DK-abonnementer og lidt dyrere EU-abonnementer. Man kan få op til 10 GB til brug data til roaming om måneden. OK Mobil har roaming i hele EU til samme vilkår som i Tyskland.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos OK Mobil

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med roaming

 

Vælg selv operatør og netværk i Tyskland

De danske teleselskaber har hver især indgået aftaler med en specifik operatør i Tyskland, når man vil roame med sin mobil. Det betyder, at din mobil som udgangspunkt benytter et forudvalgt tysk teleselskabs netværk - også selvom dækningen måske ikke er god der, hvor du er på ferie. Heldigvis er det muligt at benytte til et andet netværk, hvis man er utilfreds med dækningen. 

Du vælger mobiloperatør ved at gå ind i din telefons ‘Indstillinger’, gå ind i ‘Mobilt netværk’ og trykker på ‘Mobiloperatør’ – vær opmærksom på, at der kan bruges lidt forskellige betegnelser alt efter mobilproducent.

Herunder kan du se, hvilke operatører der har netværk i Tyskland.

  • Deutsche Telekom
  • Vodafone
  • O2


Køb lokalt taletidskort i Tyskland

Et alternativ til et mobilabonnement med roaming inkluderet er at købe et lokalt taletidskort. Det kan du købe i lufthavnen eller i lokale telebutikker. Også kiosker og supermarkeder sælger som regel taletidskort.

Et taletidskort indeholder forskellig mængde tale, sms/mms og data og prisen varierer alt efter, hvor meget du har brug for.

 

Mobiltelefoni og billig roaming i Tyskland, juni 2019

Guide til billig mobiltelefoni og roaming i Tyskland er fra juni 2019. I guiden lister vi ti danske teleselskaber med mobilabonnementer, du kan bruge i Tyskland, du finder en oversigt til teleselskaber og netværk du kan vælge at roame på i Tyskland og til sidst informerer vi om taletidskort i Tyskland.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer