Den nye Kia Ceed plug in hybrid er den perfekte, moderne familiebil

Dette indhold er skrevet i samarbejde med bn.dk.  Den perfekte rummelige, funktionelle og miljøvenlige familiebil er ikke længere væk end den nye Kia Ceed plug in hybrid.

Få mere kvalitet for pengene

Med den nye Kia Ceed plug in hybrid er du sikker på at få en bil, der skiller sig ud fra mængden. Ikke alene dens sporty og fremtidsorienterede design gør Kia Ceed til en familiebil i særklasse, men også indeni er bilen i en klasse for sig.
Kabinen er udført i materialer af højeste kvalitet, og den er indrettet på en helt ny måde, der gør, at der er mere benplads og et større udsyn for føreren.

Samtidig er bilen både praktisk, funktionel, sikker, økonomisk og miljøvenlig, og ved at vælge en Kia Ceed får du derfor meget mere kvalitet for pengene.

Hybrid er vejen frem

Det offentlige ladenetværk i Danmark er endnu ikke helt på det niveau, som vi ser det i USA, og er du en af dem, der derfor ikke er helt klar til, at gå fuldt ind på el, men samtidig gerne vil gøre en forskel for miljøet, så er plug in hybrider den helt perfekte mellemting.

Kør på ren el på hverdagsturene frem og tilbage fra arbejde, og gør brug af benzinmotoren på de længere ture, når du skal på ferie med hele familien. På den måde gør du en stor forskel for miljøet, helt uden at gå på kompromis med køreglæden, idet du undgår at skulle køre efter ladestationer.

Udnyt hybridbilen fuldt ud med en ladestation i hjemmet, og bliv helt fri for ladetider med en bil, der altid er klar til at køre på el.

Familien i fokus

Ved Kia Ceed plug in hybrid går teknologi og sikkerhed hånd i hånd. Med banebrydende og avancerede førerassistentsystemer får du en intelligent og sikker bil, der gør den til den helt perfekte familiebil.

Du har mulighed for at gøre brug af både af både intelligent fartpilot, lane following assist og meget mere, der øger på bilens sikkerhed og den generelle køreoplevelse. Desuden er bilen rummelig og med stor kabineplads, og du kan derfor være helt sikker på, at alle familiens medlemmer kan sidde komfortabelt på både de korte hverdagsture og lange pendlerture.

Der er heller ikke gået på kompromis med bagagepladsen, og med batteriet placeret under bagsædet har du plads til al den bagage, du kunne komme i tanke om at tage med dig. Med en Kia Ceed plug in hybrid sikrer du derfor ikke kun køreglæde blandt dig selv, men skaber de optimale rammer for hele familien på farten.