Derfor bør du købe en brugt Apple iPad Pro

En brugt Apple iPad Pro lyder måske ikke så sexet. Men faktisk kan du købe selv de nyeste modeller brugt, og dermed spare en pæn slat penge. Køber du hos de særlige forhandlere, der har specialiseret sig i at sælge ”refurbished” iPads, får du oftest samme garanti, som du har på en ny. Læs her, hvordan du køber din iPad Pro brugt på den mest betryggende måde. 

Apple iPad Pro er den absolutte topmodel i Apples serie af iPads. Det er en tablet-computer, der er både mere portabel og nemmere at bruge i hverdagen end en bærbar computer. Til gengæld koster den lige så meget, som de allerdyreste bærbare pc’er og Mac-computere. 


Køb brugt iPad Pro frem for en ny

 Den noget pebrede pris kan du nemt barbere toppen af, ved at købe din Apple iPad Pro brugt. Det lyder måske ikke så interessant, hvis du er sådan en, der går op i altid at have den nyeste model. Men rent faktisk kan du forbavsende nemt finde selv de nyeste modeller af Apple iPad Pro i en brugt version inden for en måneds tid eller to efter lanceringen. 

Og så sparer du naturligvis endnu mere, hvis du vælger sidste års model i steder. Her er udbuddet meget større – især lige efter Apple har lanceret en efterfølger. Derfor er prisen også endnu lavere. 

Se f.eks. udvalget på bluecity.


Vælg en seriøs forhandler

 Selv om du sagtens kan finde billige knaldtilbud hos private, får du den mest trygge handel, hvis du køber din brugte iPad Pro hos en af de butikker, som har specialiseret sig i såkaldte ”refurbished” iPads.

De mest seriøse forhandlere udmærker sig ved, at du får: 

  • Gennemtestede og garanteret i orden iPad Pro-modeller 
  • Standbedømmelse, så du kan vurdere hvor mange skrammer der er 
  • Samme garanti og returret, som hvis du købte en ny 

Tilmed vil prisen oftest afhænge af standen – altså det fysiske udseende på iPad’en. Derved kan du spare endnu mere, hvis du kan leve med lidt skrammer på coveret.

 Så overvej at købe brugt, næste gang du har brug for en ny iPad.