Få en god pris på et ERP system til mobilen

(Artiklen er betalt af Elbek) Når det kommer til at skulle udskifte ens ERP-system, så kan det godt virke som noget af en mundfuld. Det betyder dog ikke, at det ikke er noget, som man i allerhøjeste grad bør undersøge. Man skal passe på med ikke at blive fanget i gamle systemer, der ikke passer til nutidens og fremtidens tendenser og som ikke har de værktøjer, som er nødvendige for at optimere de processer, som systemet er lavet til at hjælpe med. Når det så er sagt, så er det uhyre vigtigt, at man ikke bare forsøger sig med det første og det bedste uden at have snakket med en ekspert inden.


Hvad skal systemet kunne?

Et system skal helt sikkert kunne tilgås fra mobilen. Mobilen er blevet det helt store indenfor virksomhedsdrift på farten de senere år og det er derfor vigtigt, at man får styr på, hvilke systemer der understøtter mobile enheder.

 Udover det, så er det også essentielt, at systemet er en klar forbedring af det gamle og hele tiden bliver opdateret med de nyeste muligheder. Hvis løsningen er fremtidssikret og skalérbar, så kan man næsten ikke finde noget, som vil passe bedre ind i en moderne virksomhed, hvor der er plads til at vokse.


Hvem skal sætte det op for mig?

En ting er helt sikker - man skal ikke gøre det selv. Hvis man vil have det maksimale udbytte af et system, så skal man have en ekspert til at lave det. Man vil jo heller ikke have en slagter til at foretage sin hofteoperation - også her vil ekspertise være højsædet og man bør vælge ortopædkirurgen.

Hvis du er interesseret i at læse mere om dine muligheder for at skifte det gamle ERP-system ud med et, som også kan tilgås på mobilen, så har Microsoft en version, nemlig Navision, der kan være til glæde og gavn for din virksomhed. Læs mere om Navision og find ud af alle de forskellige fordele, som din virksomhed får, når du skifter dit ERP-system ud.

Artiklen er sponsoret af Elbek og er ikke skrevet af pricepusher.dk.