Find den bedste hårtrimmer til dig

Dette indhold er sponsoreret. Nogle foretrækker den helt korte frisure, der er let at trimme derhjemme. Andre dyrker de lidt længere lokker med fade og skarp kant. Nogle lader det gro helt langt for at kunne sætte det op. Eller måske er det bare skægget, der skal have en tur?

Uanset frisure, så findes der en trimmer til dig. De bedste hårtrimmere er ikke nødvendigvis dem, der kan det hele – men dem, som kan det, der er brug for. Her kan du se nogle af de bedste hårtrimmere fra en stor hårtrimmer bedst i test undersøgelse.

Til den kvalitetsbevidste

Panasonic ER DGP72 Hårtrimmer ligger helt i toppen, når der snakkes hårtrimmer test. Med dens kraftige motor og ekstraordinært slidstærke blade, er dette ikke bare en favorit i hjemmet - det bliver også benyttet af flere frisører landet over. Trimmeren er trådløs og kan klippe længder fra 15 mm helt ned til 0,8 mm.

Den kan altså både arbejde ud i længderne og lave fades, mens den også kan klare de skarpe linjer og helt tætklippede hår. Af de grunde, er Panasonics hårtrimmer bedst i test.

Til dig med (eller uden!) skæg

Andis Slimline Pro Lithium T-Blade Hår & Skægtrimmer ligger også helt i toppen af hårtrimmer test. Den er som skabt til dem, der ønsker at kunne klare hår og skæg i samme ombæring – og det gælder både, hvis du vil klippe skægget til, eller hvis du vil glatbarberes.

Denne trimmer kan nemlig klippe fuldstændig tæt med en minimumslængde på 0,1 mm. Med et særligt roterende hoved, gør denne trimmer det nemt for dig at tage skægget på halsen og bag ørene, og der er muligheder for forskellige frisurer. Her er prisen også relativt lav for en af de bedste hårtrimmere.

Til dig på budget

Er du på udkig efter en god trimmer til få penge? Så kan Philips Hårtrimmer Headgroom QC5580/32 være svaret. Det er en trimmer, som gør jobbet perfekt til dig, som gerne vil gøre det let at klare håret derhjemme. Hovedet kan rotere 180 grader, så det er nemt selv at nå baghoved og nakke, og derudover er knivene både selvslibende og skåner huden.

Det bliver ikke meget mere ligetil, og derfor ligger denne trimmer også højt i hårtrimmer test. Dette er blot nogle af de trimmere, som lige nu ligger øverst i hårtrimmer bedst i test.

Om det er styrke, fleksibilitet, længdeindstillinger eller pris, du prioriterer, så findes der en trimmer i mængden, der kan gøre jobbet for dig.

Skrevet i samarbejde med testbutler.dk