Forbered dig på livets ende med et testamente

Dette indhold er sponsoreret - skrevet i samarbejde med Hviidadvokater.dk. Mange ting i livet er usikre. Men én ting i livet er givet: Vi skal alle herfra igen. Det kan derfor give ro i sindet at forberede sig på det uundgåelige, ved at oprette et testamente. Dermed sikrer du, at din arv og andet du lader tilbage, bliver godt taget af og sørget for.

For nogle kan det virke overvældende at lave et testamente, da det indebærer at skulle tænke over døden og forestille dig en verden, hvor man ikke selv er tilstede. Men det er en naturlig proces at skulle igennem, og et testamente kan få ro i tankerne omkring døden.

Find testamente priser online

Hos Hviid Advokater får du en god og fast testamente pris. Uanset typen af testamente vil prisen være fastsat, så du ikke skal bekymre dig om budgettet, men i stedet kan fokusere på indholdet af dit testamente. Det anbefales at lave et testamente uanset om du er gift uden børn, gift med fællesbørn, ugifte samlevende eller om du er single.

Når der intet testamente er til stede, så vil din arv ellers gå til staten. Der findes også særskilte testamenter omhandlende bestemte områder i dit liv. Et børnetestamente er din mulighed for at få indflydelse på, hvem der skal tage sig af dine børn, når du dør. Denne vil fungere som en vejledning til Statsforvaltningen, som i sidste afgør hvem der skal have forældremyndigheden.

Du kan oprette et notartestamente som du underskriver hos en notar. Dette betyder i praksis, at notaren skriver under på, at du er i stand til at handle fornuftigt da dokumentet underskrives. Du kan også oprette et vidnetestamente, som du underskriver foran to vidner. Herefter skal begge vidner også underskrive dokumentet. Herefter opbevarer du selv testamentet frem til din død.

Få hjælp til dit testamente

Hviid Advokater kan hjælpe dig med dit testamente og give dig en god testamente pris. Med den rette juridiske rådgivning kan du blandt andet omgå arvelovens ulemper, som for eksempel den høje arveafgift. Du får også den rette vejledning til oprettelsen af dit testamente, så du får valgt den rette type testamente til dig og dine ønsker.

Du kan tage kontakt til Hviid Advokater til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder for juridisk vejledning. Advokathuset er særligt specialiseret inden for testamenter, så du er i gode hænder. Du får faste lave priser på oprettelsen af testamenter og får den rette rådgivning igennem hele processen.