Gør elforbruget smart og mindre: Brug en app til strømmen(Annoncørbetalt indhold lavet i samarbejde med Barry) Har du styr på strømforbruget i husstanden? Måske, måske ikke. Langt de fleste finder garanteret hverken elforbrug overskueligt og særligt sjovt at følge med i. Men tro mig, det kan en app til din mobiltelefon hurtigt lave om på. Her kigger vi nærmere på appen Barry, som er den mest avancerede af slagsen.

I dag kan man styre lys, varme, rengøring og meget andet i hjemmet på en smart måde. Et smart home med forbundne enheder gør mobilen til centrum, hvor man kan styre det hele, opsætte automatisering, helt uden at forlade sofaen. Og det vælter ud med forskellige smarte produkter hele tiden, som skal gøres vores liv lettere. Det er med ny teknologi blevet sjovt at styre ting i hjemmet - så hvorfor ikke gøre det samme med elforbruget? Særligt hvis man også kan spare penge på el.

Og det er her Barrys app kommer ind i billedet. Barry er en 100 procent digital el-leverandør, der gør det nemt at få et smartere, billigere og grønnere strømforbrug. For at komme i gang med Barry kræves kun, at hjemmet er udstyret med en af de smarte elmålere, som nu er installeret i 99% af husstandene. Herfra henter Barry data, som bliver præsenteret på en letforståelig måde i appen, og derved giver en lang række fordele og muligheder.

Brug strømmen når den er mest grøn

Forestil dig at kunne åbne en app på telefonen, hvor du lynhurtigt får overblik over elforbruget netop nu og hvad du giver for strømmen? Det er smart og giver helt automatisk lysten til at spare på strømmen ved at bruge den, når den er billigst. Og det er ikke dyrt at bruge Barry, tværtimod. Alt er inkluderet i et månedligt abonnement på 35 kroner og man får strømmen til indkøbspris. Samtidig får synliggjort, hvordan man kan spare og bruge mere klimavenlig strøm. Herunder er nogle af de smarte funktioner i Barrys app:

  • I Barry-appen kan man tjekke strømprisen lige nu og for de næste 24 timer. Dermed er det let at planlægge at bruge strømmen, når den er billigst.
  • Fuldt overblik over, hvor meget strøm man bruger - time for time. Man kan se, hvor mange kWh man bruger, hvor meget man har brugt i kroner og øre hver dag eller time, samt udledning af CO₂.
  • Man kan få notifikationer, når strømmen er mest klimavenlig (lav CO2), vedvarende og billig, samt hvis forbrugsmønsteret ændrer sig.
  • Et abonnement, tre adresser, samme pris

Brug strøm når den er billigst

Det er meningen, at Barry skal være simpelt at bruge. Men har man mod på det, så kan man med deres API integrere data direkte i egne systemer. Herved kan man automatisere et smart home, lade elbilen op eller tænde for el-varmen, når strømmen er billigst for eksempel. Mulighederne er mange.

Barry’s app bliver konstant opdateret, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. På både Apple App Store og Google Play Butik får appen flotte 4 ud af 5 stjerner, hvor der er ros til Barry fra mange brugere. På Trustpilot vurderes Barry som “fremragende” med 4,5 stjerner af sine medlemmer.

Og det slutter ikke her, for Barry tager gerne imod kundernes feedback og nye ideer på deres PlayGround på Facebook. Barry tager “co-creation” meget seriøst, hvilket er en unik tilgang blandt el-selskaber i Danmark.