Hold øje med hvor mange kilometer der løbes på dit løbehjul på mobilen

(Advertorial betalt af only4kids.dk)

Er du en af de forældre, som lader dine børn cykle i skole, så skal du måske overveje at købe dem et løbehjul. Det er sikkert noget, de selv har nævnt også, da løbehjul er begyndt at blive enormt populære igen. 

Det er også en super smart måde at transportere sig selv rundt, hvis der ikke er alt for langt til skole, og du bør derfor overveje om det er noget, børnene skal nyde godt af. Læs mere her om forskellige løbehjul til børn, som passer til forskellige aldre.

Når de har fået et lækkert løbehjul, kan i downloade en app, som viser, hvor langt dit barn løber på sit løbehjul. Det er en super smart måde at holde øje med antal kilometer, der løbes om dagen. Du kan også sagtens bruge en lignende app til at tracke dine egne skridt, så du kan se, hvor langt du går om dagen. Det er en rigtig god måde at holde øje med, om man er aktiv nok i løbet af dagen, hvad end man er til fods eller på løbehjul.

Brug også løbehjul som voksen

Selvom de fleste forbinder et løbehjul med børn, så er de faktisk ved at blive populære blandt voksne også. Det er endnu et klart tegn på, hvor effektiv og sjov en transportform det egentlig er. Du kan derfor overveje om, du skal købe et løbehjul med til dig selv, når nu du er i gang.

Der er også elektroniske løbehjul, som kan køre helt op til 20 km i timen. Dem kan man efterhånden også afprøve i mange storbyer, som har dem stående i deres centrum. Du kan derfor teste et af næste gang, du er på besøg i Århus eller København, så du kan se om det er noget, du skal investere i til dig selv.


Advertorial betalt af only4kids.dk - er ikke skrevet af pricepusher.dk