Lav dine forretningsløsninger på telefonen

(Artiklen er sponsoret af Microsoft) Mulighederne for telefoner og deres anvendelse er støt stigende, og vil altid være det. Mobiltelefoner har i to årtier nu været et bedre alternativ end de ældre teknologier som vi eller kender i dag. Internet og TV, bare for at nævne nogle. 

Det nyeste inden for mobilteknologien er at mobiler i dag er kraftige nok til at blive anvendt til forretningsløsninger til vores virksomhed. Der er en del muligheder for erhvervsdrivende, til at gøre mobiler til et arbejdsværktøj.

Virksomheder som har lager til vare har altid anvendt scanner udstyr til scanning af stregkoder, som har være avanceret at anvende og dyrt at indkøbe. I dag kan man nemt og enkelt tilføje en stregkodelæser til en almindelig mobiltelefon så den fungere fuldstændig på samme måde som ellers. Dette er til at foretrække da det er en meget billigere løsning, som giver dig den samme værdi til din virksomhed.

Program til mobilen

Et område som har rykket sig rigtig meget i deres udvikling af software, er Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er et ERP-system som i mange år har været et program som skulle installeres på din computer. 

Programmet var og er stadig et avanceret og professionelt program, som den gang krævede rigtig meget computerkræft. I dag anvendes Microsoft Dynamics 365 Business Central via en webbrowser, både på PC og på mobil. Det revolutionerende er at softwaren er så godt programmeret så det er responsiv med mobil-browseren, og er derfor tilpasset til perfektion med hvordan mobilvenligheden skal være. ERP-systemet gør det muligt for dig og dine medarbejdere at kunne tidsregistrere jeres arbejder, eller booke møder med jeres kunder. Og med en fuldt funktionel mobilversion, er det nu muligt at gøre disse registreringer med det samme, hvis du f.eks. er på kunde besøg et andet sted i landet.

Er du interesseret i at forenkle dine forretningsløsninger i din virksomhed, så bør du overveje om du ikke skulle prøve nogle af de nævnte forretningsløsninger, og få en virksomhed som oplever tidsbesparelse på den tid som du og dine medarbejdere ellers bruger nu.

Artiklen er betalt af Microsoft og er ikke skrevet af pricepusher.dk