Mest mulig frihed: Vælg dit næste mobilabonnement hos Call meSkrevet i samarbejde med Call me. Call me er et af Danmarks ældste teleselskaber og de har gennem årene opbygget et rigtig godt ry. Det betyder, at deres kunder er blandt de mest loyale i branchen og de har vundet prisen Loyalty Award ikke mindre end fire gange de seneste seks år.

Masser af kærlighed fra kunderne

Call me er altså et teleselskab, som kunderne sætter pris på og har lyst til at anbefale til andre, der står overfor at skifte mobilabonnement og teleselskab.

Der er flere grunde til denne høje kundeloyalitet. Call me tilbyder blandt andet gratis oprettelse af mobilabonnement uden binding. Køber man ny telefon kan man afdrage rente- og gebyrfrit i op til 24 måneder og man har 14 dages fri returret. Det har man i øvrigt også på mobilabonnement.

Bredt udvalg af gode mobilabonnementer

Selskabets udvalg af mobilabonnementer er stort lige fra de helt små til børn og ældre, der har et begrænset brug til de helt store abonnementer med op til fri data til dem, der har et større mobilbrug og ofte streamer video og spil eller bruger mobilen som hotspot til ens andre enheder. Call mes priser er samtidig meget konkurrencedygtige.

Er man ude efter et trygt mobilabonnement til ens barn, så er Call me også et godt valg. Med et Call me abonnement får man altid minimum 10GB i EU med alle mobilabonnementer.

Man skal dog være opmærksom på, at børneabonnement Little me kun kan bruges i Danmark.

Godt netværk med 5G for fuld udrulning

Call me benytter Telias netværk og det har god dækning i hele Danmark, Norden og de baltiske lande, hvor man kan bruge løs af sit abonnement. Telias netværk er godt i gang med at blive opgraderet til 5G i Danmark og Call me har også abonnementer, der er 5G ready.

Når 5G ruller ud i det område, hvor du bor, kan du altså komme på det lynhurtige mobile netværk, hvis du har en 5G-telefon. Call me sælger naturligvis også 5G-telefoner.

Telia kan være det rette alternativ

Har du andre mobilbehov, som du ikke helt synes, at Call me dækker, så kan du med fordel kigge på Telia. Lige som Call me har Telia mobilabonnementer, der frit kan bruges i Danmark, Norden og de baltiske lande. Derudover tilbyder Telia mobilabonnementer, der kan bruges i lande som USA, Thailand og Tyrkiet.

Telia tilbyder også 20 kroners rabat på en række populære streamingtjenester som Spotify, HBO og Flipp. Du kan altså få dækket dit streamingforbrug til en lavere pris end normalt som Telia-kunde.

En fordel ved at være Telia-kunde er også, at de har fysiske butikker over hele landet. Opstår der problemer, som du ikke kan få løst på telefonen eller online, kan du altså gå ned i en butik og tale med en medarbejder.