Omdan din tablet til en bærbar computer med et keyboard

Advertorial - skrevet og betalt af mobilcover.dk. Med Apples iPad i spidsen er det populært at have en tablet. Den er nem at bruge og fylder ikke for meget, når man skal streame serier, læse nyheder eller noget helt tredje. 

De fleste er dog ikke klar over, at deres tablet praktisk talt kan bruges som en bærbar PC. Hardwaren i tablets fra bl.a. Apple, Samsung og Huawei er efterhånden på et så højt niveau, at de kan hamle op med bærbare computere. Software bliver allerede udviklet til at understøtte tablets. Her er der tale om programmer til at udføre arbejdsopgaver, tage noter og skrive tekstdokumenter samt en masse andet. 

Det er dog ikke særligt brugbart, hvis man skal skrive på skærmens tastatur. Det går ikke hurtigt nok i forhold til, hvad man kan præstere på et almindeligt tastatur. Derfor er det en rigtig god idé at investere i et tastatur til iPad. Med sådan et eksternt tastatur er du klar til at tage din tablet med i skole eller på arbejde. 

Applikationer og websteder er optimeret til at blive brugt på smartphone og tablet, og du bruger måske allerede din tablet mere end computer. Ved at have et keyboard til den kan den mere end rigeligt til at bruge blive brugt til opgaveskrivning og arbejdsopgaver. 

Nogle tastaturer er en del af et flip cover, som også beskytter tabletten. Her klapper du bare coveret op, og så er tastaturet helet tiden tilsluttet. Det er oplagt, hvis du kun bruger din tablet til opgaver og lignende. Det er også muligt at få et aftageligt tastatur, som blot tilsluttes, når du har lyst til at bruge det. Uanset hvad giver det dig nye og bedre muligheder for at få mere ud af din iPad eller tablet. 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at tasturet indstilles til at være på dansk. Selve tasterne er på dansk og inkluderer æ, ø og å, men inde i tablettens indstillinger skal sproget sættes til dansk. 

Keyboardet tilsluttes via bluetooth, lightning- eller usb-kabel afhængig af modellen.