PanzerGlass: Mobil skærmbeskyttelse i verdensklasse

Hvis der er noget, der i den grad er irriterende, så er det ridser eller revner i mobilskærmen. Særligt fordi, vores smartphones er blevet en fast del af både arbejde og fritid. Heldigvis kan det nemt undgås med med et PanzerGlass skærmbeskyttelse på din skærmen.

Læs med her og bliv klogere på, hvordan PanzerGlass skærmbeskyttelse kan være med til at beskytte og forlænge levetiden på din skærm.

Derfor skal du bruge skærmbeskyttelse

Skærmbeskyttelse til din telefon er et vigtigt redskab til at beskytte din skærm mod ridser, stød og slag. Og med PanzerGlass skærmbeskyttelse kan du være sikker på, at din skærm forbliver i god stand og fri for skader.

PanzerGlass beskyttelsesglassene er lavet af hærdet glas, der er ekstra holdbart og modstandsdygtigt. Ligesom det er let at montere. Og så findes glassene i flere forskellige typer og til et stort udsnit af telefonmodeller, så du kan finde den rigtige pasform til din telefon.

PanzerGlass i hærdet glas, med privacy filter eller med anti-blue light filter

Hvis du ønsker at beskytte din mobiltelefon mod ridser og skader, kan du vælge en skærmbeskyttelse i hærdet glas frem for i plast. Det giver en ekstra stærk beskyttelse af din skærm.

Og ønsker du ekstra privatliv, bør du overveje en PanzerGlass skærmbeskyttelse med privacy filter. Det gør det sværere for andre at se skærmen fra siden, så du har dit skærmindhold helt for dig selv.

Eller ønsker da at reducere det skadelige blå lys fra din skærm, f.eks. om aftenen, kan du vælge en skærmbeskyttelse med anti-blue light filter. Filteret hjælper ved at reducere øjenbelastningen fra det blå lys.

Se også: Test af OnePlus 12

Pak dit nye skærmbeskyttelse ud og montér det nemt og hurtigt
At sætte skærmbeskyttelse på din telefon er en relativ simpel proces. Følg disse 3 trin, så er du i mål på ingen tid:
1. Rengør skærmen: Start med at rengøre skærmen på din telefon grundigt for at fjerne eventuelle støv, snavs eller fingeraftryk. Brug en blød klud og en skærmrenser.

2. Forbered beskyttelsesglasset: Tag dit PanzerGlass glas ud af emballagen og sørg for, at du har den rigtige størrelse til din telefonmodel. Hold forsigtigt dit glasset over skærmen på din telefon og juster det, så det passer perfekt. Sørg for, at det er centreret og korrekt justeret med knapperne og højttalerne.

3. Tryk forsigtigt ned: Når det er korrekt placeret, skal du begynde at trykke forsigtigt nedad fra midten og udad mod kanterne. Dette vil hjælpe med at fjerne eventuelle luftbobler og sikre, at dit PanzerGlass er ordentligt fastgjort.

Nu er din skærmbeskyttelse påsat din telefon, og beskytter mod ridser og stød.