Skræddersy familiens mobilabonnementer hos CBB Mobil

De store teleselskaber lokker med familierabat på mobilabonnementer, når man samler to eller flere abonnementer hos samme selskab. Ofte er der bare alligevel dyrt i det lange løb og i stedet kan det være en fordel økonomisk at skræddersy familiens mobilabonnementer hos et lavprisselskab. Her har CBB Mobil en række fordele takket været abonnementer, der samlet skiller sig ud fra de andre lavprisselskaber.

Mobilabonnementer til alle i familien

CBB Mobil kombinerer nemlig både ultrabillige mobilabonnementer med begrænset indhold og abonnementer med meget indhold og også musikstreaming. På den måde kan praktisk talt alle familier få dækket deres mobilbehov hos CBB Mobil. Lad os tage en gennemgang af selskabets mobilabonnementer.

CBB har et bredt udvalg af mobilabonnementer, der kan dække hele familiens mobilbehov.

Til de mindste har de et abonnement med 1 times tale og 1 GB data til 49 kroner om måneden eller 6 timers tale og 6 GB data til 79 kroner. Til de større børn har de for eksempel et mobilabonnement med 30 GB data og 30 timers tale for 99 kroner.

Til storforbrugeren af mobildata – typisk de helt store børn - har de også et mobilabonnement med fri tale og data til 179 kroner om måneden. Så kan der surfes løs alt det man ønsker. Med sådan et abonnement kan barnet også altid koble andre af sine enheder op til nettet, hvis der ikke lige er WiFi. Det kan være godt til skolebrug for eksempel.

Endelig tilbyder CBB Mobil også det, der står som Danmarks bedste abonnement med musik. For 159 kroner om måneden får man fri tale og 50 data + den roste musiktjeneste Tidal. Det er en rigtig skarp pris for så meget indhold og en streamingtjeneste til musik. Tidal har over 60 millioner sange i kataloget og er dermed helt på niveau med Spotify og Apple Music.

Fordele ved at vælge mobilabonnement til børn hos CBB Mobil

Hvis mor eller far selv er kunde hos CBB Mobil, så kan de og barnet ringe gratis til hinanden. Også selvom taletiden ellers er opbrugt. Det er mest aktuelt, hvis man har et mobilabonnement med meget begrænset tale, for eksempel 1 time om måneden.

CBB gør det også let for forældrene at spærre for indhold på nettet og for bestemte typer telefonnumre, for eksempel overtakserede numre. Forældre kan også let følge med i barnets forbrug.

God mobildækning

Forældre giver i første omgang deres barn en mobil af sikkerhedsmæssige grunde. Skal barnet selv til at gå eller cykle hjem fra skole eller klub, så giver det en god fornemmelse i maven, når man ved, at barnet kan ringe elle skrive, at det er på vej hjem. En forudsætning for at sikre den største tryghed er god mobildækning i det område, hvor ens barn skal bruge mobilen mest.

CBB benytter Telenors netværk og det giver rigtig god dækning i Danmark, både til mobiltelefoner og mobilt bredbånd. En god måde at sikre sig, at dækningen også er god i det område, hvor barnet skal bruge mobilen, er at spørge naboer, venner og bekendte i område, om de har god erfaring med Telenors netværk.