Top 15: Cool gadgets i 2019

Advertorial skrevet af avxperten.

Er der noget, der kan få en teknologientusiast som mig i rigtigt godt humør, så er det fede nye gadgets. 

Bare det at jeg tidligere i år fik anskaffet mig mit første USB-C kabel, fik mig helt op at køre. Måske er du lige så nørdet omkring teknologi og gadgets, som jeg er, eller også synes du, at det er svært at følge med i den konstante, hurtige udvikling.  Uanset hvad kan du herunder læse om de 15 fedeste gadgets, man kan anskaffe sig i 2019. Go gadget go!


15 fede gadgets i år 2019

Jeg udelukker ikke, at nogle af tingene udkom i 2018, men så er de sikkert en smule billigere at anskaffe. Pointen er, at der kommer mange vilde ting, som er værd at holde øje med. Se de 15 mest vilde af slagsen her:

#1 Samsung Galaxy S10

Nu har jeg næsten haft min Samsung 7-telefon, siden den udkom, og det har været en fornøjelse. Den kører stadig fint, men den glæde, man kan få af en ny mobil, vil jeg gerne have igen, så snart jeg får råd. Den scorer ikke overraskende ultrahøje karakterer og har flere steder 4,5 ud af 5 stjerner.

#2 SteelSeries Arctis 3 2019 Edition

Jeg sidder med et par SteelSerie Arctics 7 og synes virkelig, at deres headsets bare bliver bedre og bedre. Jeg er utroligt glad for nummer 7, og den nye udgave af nummer 3 må også være et varmt emne for mange, der trænger til et nyt headset. Jeg kan umiddelbart ikke andet end at anbefale alle SteelSeries produkter, jeg har afprøvet hidtil.

#3 JBL Link View Smart Speaker

Jeg har muligvis afprøvet væsentligt flere elektroniske apparater, end jeg fik det til at lyde til i indledningen, og jeg vil også gerne sende et skud ud til JBL. Jeg har prøvet deres Flip 3 og Flip 4 højtalere, som man kan sammenslutte, og de har rigtig god lyd i forhold til deres størrelse. Nu sender de en ny højtaler ud, som både har skærm og Google Assistent. Det er næsten for meget af det gode, men hold nu op, hvor ser den vild ud.

#4 UA Sport Wireless Train Headphones by JBL

Jeg har tidligere testet et JBL E45 headset, og dem har jeg bestemt også været glad for. Man kan løbe med dem på kolde dage, og strømmen holder selv på lange rejser. Men jeg har så lige fundet disse nye bøffer fra JBL UA Sport Wireless. De ser rimelig vilde ud og får også rigtig gode anmeldelser.

#5 Dyson V11 Torque Drive Cordless Vacuum

Hvis der er noget, som jeg ikke får brugt nok penge på, så er det godt nok støvsugere. Hvis jeg havde lommerne fulde af penge, ville det være fedt med en Dyson V11. Hvem er ikke træt af ledningen, når man støvsuger? Det skal man åbenbart ikke tænke på i fremtiden.

#6 Microsoft Xbox One X Gaming Console

Er du ved at være træt af ventetiden på en PlayStation 5? Eller er du bare mere til Xbox? Så har Xbox lige udgivet en ny konsol i maj, og den får rigtig gode anmeldelser. Den er værd at holde øje med, hvis det skulle være noget for dig.

#7 Apple iPhone Xs

Nu talte jeg godt nok Samsung op i punkt nummer 1, men alle folk med iPhones spørger, hvad har du gang i? Det kunne være, at man skulle prøve at vende tilbage til iPhone, for de ser evigt og altid ud til at få gode anmeldelser, på trods af at der altid er haters.

#8 Marshall Kilburn II Portable Speaker

Den virker lidt dyr, men den kan sagtens spille en mindre fest op med god lyd. Tjek denne lille hipster-højtaler ud, hvis du vil cykle på stranden med god musik til sommer. Den kunne være et godt bud til din 2019 bluetooth-højtaler.

#9 Arrow Smartwatch

Jeg har aldrig prøvet at have et smartwatch, men flere af mine bekendte er begyndt at gå med dem. De kan jo efterhånden næsten det samme som en smartphone. Denne fra Arrow, skulle efter sigende komme med et indbygget kamera, som kan dreje 360°.

#10 Amazon Kindle Oasis 2

Jeg har altid været stor tilhænger af at læse bøger i papirform. Jeg har dog efterhånden en masse dårlige bøger til at ligge og flyde, og en Kindle eller tablet begynder at blive mere lokkende, da de efterhånden er blevet utrolig læsevenlige. Man skal nok bare vende sig til det.

#11 Tesla Coil Lighter

En god måde at lære om ting, er at skrive om dem. Nu sidder jeg ofte og holder øje med nye trends. Nu har jeg lige fået øje på en lighter, som man kan oplade i en USB. Hvor sejt er det lige?

#12 Razer Huntsman Elite

Mange bruger flere timer om dagen ved computeren. Razer er primært lavet til folk, som spiller meget computer, og det er deres tastaturer fantastiske til. De har altid fede lyseffekter, men det kan altså også anbefales til folk, som ikke er gamere.

#13 Oral B 9000 Genius

Nu handler meget af dette opslag jo om at opgradere. Derfor anskaffer man sig tit de bedste gadgets, og hvis du vil have et lækkert tandpastasmil, så skulle den elektriske tandbørste Oral B 9000 Genius være genial og vinder flere tests for den bedste e-tandbørste i 2019.

#14 Samsung Qled 2019

Det er stadig så nyt, så jeg ikke har set nogle anmeldelser, hvor folk er utilfredse. Jeg ville ikke have noget imod at have et Samsung Qled 2019 65 tommer TV hængende i soveværelset, hvis jeg havde plads. Ja, TV’er bliver bestemt heller ikke dårligere med tiden.

#15 Pad & Quill Wooden Rollerball Pen

Jeg ved ikke, om det blot er et rygte, men jeg har hørt, at når Google holder møde, så må der ikke medbringes elektronisk udstyr. Man kan næsten også få for meget af det gode, så hvis du har noget der minder om 14 ovenstående ting, så overvej lige at skaf dig en solid trækuglepen, og begynd at skriv lidt ned i din notesbog. Det var den sidste anbefaling herfra.

Held og lykke med at optimere dit grej i 2019.  


Artiklen er betalt af avxperten er og ikke skrevet af pricepusher.dk