VPN til gaming: Sådan gør teknikken dig uovervindelig

Annoncørbetalt indhold skrevet i samarbejde med Surfshark. Surfshark tilbyder alt det, man forventer af en VPN i dag – plus lidt til. Udover at gøre ens internetbrug hurtigere og mere sikker på en brugervenlig måde, så indeholder den roste VPN-tjeneste også en split-tunneling-funktion, som den kalder Whitelister.

Den giver dig mulighed for at route apps og hjemmesider gennem VPN'en eller holde den ene eller den anden forbundet separat. Det er en god mulighed for dem, der ønsker at holde deres webbrowsing sikker via en VPN, mens de holder onlinespil uden for VPN-forbindelsen for at minimere potentielle latency-problemer.

Det er måske ikke alle gamere, der har brug for en VPN, men de kan potentielt sænke latenstiden og hjælpe med at beskytte privatliv, når man spiller online.

Få hurtigere internet til gaming med VPN

Hvad er en VPN?

En VPN eller et virtuel privat netværk, er et privatlivsværktøj, der kan forbedre flere aspekter af din onlineoplevelse, især når det gælder streaming af tv, sport og film.

Faktisk egner den sig også godt for gamere. Computerspil er i stigende grad online, især da multiplayer-genrer som battle royales vokser i popularitet. Det gælder både på computer, spilkonsol, mobil og tablet og en VPN som Surfshark kan du bruge på praktisk talt alle af denne type enheder.

For nogen kan den vigtigste grund til at oprette forbindelse til en VPN, når du gamer online, være muligheden for at vælge egne servere. Det giver blandt andet mulighed for at sænke den meget vigtige ping, også kaldet latenstid. Ping måler, hvor hurtigt din enhed kan få information fra et spils servere og i online-skydespil giver hurtigere ping dig en fordel, fordi du kan reagere hurtigere på, hvad der sker i spillet.

Se tilbud på Surfshark

Skjul din IP-adresse

Der er faktisk også et sikkerhedsaspekt ved at bruge en VPN som gamer. Vinder du over en dårlig taber, altså en virkelig dårlig taber, så kan der være risiko for, at denne søger hævn over modstandere eller måske endda også holdkammerater.

Den slags hævn kan omfatte såkaldt doxxing, hvor en spiller slår dine personlige oplysninger op og lægger dem online, så andre kan misbruge dem.

En VPN beskytter dig mod doxxing ved at skjule din IP-adresse, hvilket gør det meget finde dine personlige oplysninger som din e-mail eller fysiske adresse. Hvis du er særligt bekymret for målrettet chikane, er en VPN værd at overveje.

Billig pris på Surfsharp VPN

Lige nu kan du få et super skarpt tilbud på Surfshark i anledningen af Black Friday. Tilbuddet giver op til fem gratis måneder med tjenesten, når du køber et 2-årigt abonnement. Herunder kan du se tilbuddene - der er mange penge at spare, hvis du tegner abonnement for to år.

  • Surfshark Starter: 1.99 euro (14,85kroner) om måneden + 3 måneder gratis - den billigste månedlige VPN-pris på markedet.
  • Surfshark One: 2.69 euro (20 kroner)om måneden + 4 måneder gratis.
  • Surfshark One+: 3,99 euro (29,75 kroner) om måneden med yderligere 5 måneder gratis.

 Læs mere om tilbuddet på Surfshark her.

Det er også muligt at købe abonnement for en måned ad gangen. Så lyder prisen således:

  • Starter: 13,99 euro (104 kroner) om måneden
  • One: 17.69 euro (132 kroner) om måneden
  • One+: 19,99 euro (149 kroner) om måneden