Tjek priser og tilbud på powerbanks til mobil, tablet og pc

Med en powerbank eller batteribank, som dingsen hedder på dansk, behøver du ikke bekymre dig om stikkontakter for, at oplade mobil, tablet og bærbar pc. En powerbank er et eksternt batteri med usb-stik, som gør det muligt at oplade mobilen, tabletten og den bærbare pc på farten – Sammenlign priser og aktuelle tilbud på powerbanks.

Sammenlign priser og tilbud på powerbanks

Sammenlign priser og aktuelle tilbud på 1 forskellige powerbanks til mobil, tablet og bærbar pc. Batteribankerne får du i forskellige størrelser (mAh: Milliampere). Du bør vælge størrelse efter dit behov.


GP Yolo

Yolo
Priser fra
275 kr
Spar op til
0 kr
Sammenlign priser

Powerbank størrelse og mAh

Powerbanks kommer i forskellige ydelser (Milliampere/mAh) og i forskellige fysiske størrelser. Generalt gælder det, jo større ydelse, des større fysisk størrelse og des højere er prisen også.

2600 mAh /Fysisk størrelse typisk á la tyk kuglepen:
Har strøm til at lade mobilen 1-2 gange, tablet én gang og bærbar pc en ½ gang.

6000 mAh /Fysisk størrelse typisk á la lille mobiltelefon:
Har strøm til at lade mobilen 3-4 gange, tablet to gange og bærbar pc én gang.

10400 mAh /Fysiske størrelse typisk á la stor mobiltelefon:
Har strøm til at lade mobiltelefonen 4-6 gange, tablet tre gange og bærbar pc to gange.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på telefoner, tablets, pc og tilbehør

Prissammenligning af powerbank

Tager du en powerbank med på farten, behøver du ikke tænke på den nærmeste stikkontakt som strømkilde for at oplade din mobil, tablet, pc eller andre dingser der kræver strøm for at fungere.

Med en powerbank i lommen har du strøm i banken og din mobil, tablet eller tablet behøver aldrig løbe tom for strøm mens du er på farten og langt fra husets stikkontakter.

Se også: Sammenlign aktuelle priser og tilbud på tablets og iPads

Ovenstående prissammenligningsoversigt viser dig aktuelle priser og tilbud på powerbank fra en række forskellige webshops, der alle er certificerede som webshops med sikker e-handel. Webshopsene på PricePusher.dk er enten certificerede med det danske e-mærke eller af tilsvarende udenlandske mærkeordning. Prissammenligningerne opdateres dagligt.

Prissammenligningen af powerbanks omfatter fortrinsvis powerbanks med usb-stik og de kan anvendes som strømkilde for telefoner, tablets og bærbare pcére uanset mærke.

Priser, tilbud og udvalg af powerbank/batteribank opdateres dagligt.

Sammenlign priser og se bedste tilbud på smartphones, tablets og tilbehør